Adaptor Thunderbolt 3 la Displayport 1.2

Dacă ești în căutarea unei modalități simple de a experimenta rezoluții Ultra HD 5K/4K pe ecranul monitorului, atunci adaptorul Thunderbolt 3 la Displayport 1.2 al celor de la Lindy este alegerea potrivită.

Conceput pentru utilizatorii de Notebook / Ultrabook, adaptorul oferă posibilitatea de a utiliza portul USB tip C pentru a partaja conținut Ultra HD 5K / 4K în 60Hz pe două monitoare Displayport 1.2 independente. Poate partaja conținut individual pe fiecare monitor la rezoluții de până la 4096 x 2160p, caracteristică ce simplifică timpul de execuție al activităților multi-tasking pentru aplicații solicitante precum, editare video sau creație grafică. În plus, cu performanțe 4K livrate către fiecare monitor, se poate obține un spatiu de lucru de 4 ori mai mare în comparație cu o rezoluție 1080p.

Eficiență

Creatorii de conținut pot fi mai productivi datorită posibilității de a edita clipuri video 4K pe un monitor, în timp ce pot previzualiza modificările pe cel de al doilea monitor 4K. Pentru versatilitate, adaptorul Thunderbolt 3 poate fi utilizat pentru a conecta ambele porturi DisplayPort 1.2 la un singur monitor 5K și permite sistemelor cu Output video limitat, cum ar fi Dell Precision, să fi compatibile cu monitoare native 5K.

Performanță

Spre deosebire de dispozitivele video USB, Thunderbolt 3 suportă rezoluții Ulta HD 4K în 60Hz pe ambele monitoare conectate fără a consuma resursele sistemului. Fiind compatibil cu monitoarele Full HD 1080p, adaptorul Thunderbolt 3 la Displayport 1.2, devine accesoriul ideal pentru aplicații în mediul de lucru.

Compatibilitate

Dacă utilizezi un monitor cu port HDMI sau VGA, vei avea nevoie de un adaptor video activ pe care il gasești aici pentru a conecta adaptorul Thunderbolt 3. Pentru a obține cele mai recente actualizări pentru un anumit sistem cu port Thunderbolt activ, accesează pagina de suport a site-ului Thunderbolt pentru a-ți asigura cea mai bună experiență cu produsele site-ului nostru!

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Lasa comentariul tau mai jos