Noutati de la ATEN – UH3236

ATEN lanseaza UH3236 – un nou Docking USB-C Multiport fara lag pentru jocurile mobile conectate la monitor, tastatura si mouse.

Dockingul puternic si versatil impresioneaza jucatorii mobili print-o experienta de joc superioara.

UH3236

ATEN International, lider in furnizarea solutiilor de conectivitate si management AV / IT, a lansat noul ATEN UH3236 USB-C Multiport Mini Dock. 

Noul docking USB-C este imbunatatit si este ideal pentru diferite activitati. Printre acestea se numara si jocurile fara lag pentru mobil, cu un monitor, tastatura si mouse.

Cu ATEN UH3236, utilizatorii se pot bucura de jocuri pe PC direct de pe smartphone printr-un singur cablu USB-C.

Cu compatibilitatea Android, puteti conecta smartphone-ul la un ecran extern, tastatura de dimensiuni mari si mouse. In acest timp, telefonul mobil se poate incarca si accesa o retea Ethernet rapida. Acesta este compatibil doar cu smartphone-uri Android si iPad pro lansate in 2018 sau mai recent. Este nevoie ca aceste dispozitive sa aiba iesire video (DP ALT mode) pe USB-C.

O experienta mai buna a jocurilor pe un ecran mare!

Pentru a crea o experienta mai buna in joc si a oferi o solutie alternativa pentru jucatorii care se joaca pe ecranele touch, ATEN UH3236 USB-C Multiport Mini Dock este proiectat pentru a oferi capabilitati suplimentare de extindere.

Cele 2 porturi USB-A asigura extinderea mouse-ului, a tastaturii sau a altor dispozitive compatibile USB. Conexiunile prin cablu pot reduce latenta si pot asigura reactia. Portul Ethernet permite accesarea retelei de internet cu fir pentru o viteza mai rapida fata de de Wi-Fi sau 4G / 5G.

In plus, jucatorii pot utiliza portul HDMI sau VGA care se afiseaza in FHD pentru a se conecta la un ecran mare, cum ar fi un monitor sau un televizor.

Sensibilitatea si precizia ajuta la crearea unei viziuni mai bune si a unei experiente generale de joc.

Incarcare in timpul jocului!

ATEN UH3236 ofera o transmisie de alimentare de pana la 60 W pentru a incarca telefoanele / laptopurile.

Pentru a incarca un telefon la viteza maxima se recomanda utilizarea unui incarcator USB-C cu o putere de peste 35W.

Docking-ul multiport UH3236 de la ATEN va fi in curand disponibil si pe Conectica.ro la un super pret.

Daca vrei sa afli primul cand va fi disponibil docking-ul UH3236 urmareste-ne pe site, blog sau pagina de Facebook.

Tags: , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos