Conecteaza-te la Campionatul Mondial!

Vesti bune pentru pasionatii de fotbal!

Stim cat de mult iubiti meciurile de fotbal si ca sunteti nelipsiti din fata televizoarelor la fiecare meci, mai ales in aceasta perioada cand se desfasoara Campionatul Mondial de fotbal.  Ne-am gandit sa va oferim o experienta de neuitat la fiecare partida cu cele mai bune device-uri!

Asadar, pana la sfarsitul Campionatulul v-am pregatit oferte de nerefuzat la o multime de produse, in special din gama cablurilor HDMI, retelistica si sunet pentru a trai fiecare meci ca si cum ati fi in tribune.

Traieste fiecare meci la rezolutie maxima!

V-am pregatit preturi speciale la cablurile HDMI pentru a vedea fiecare derby la rezolutie de pana la 8K si pentru a surprinde si cele mai mici detalii ale meciurilor. Cu lungimi de pana la 40 de metri, cablul HDMI a fost incoronat ca fiind regele cablurilor video de inalta definitie” menit sa satisfaca și cele mai exigente preferințe.

Vezi ce se intampla si dincolo de ecrane cu un nou router WI-FI!

Ramai mereu conectat cu toate noutatile legate de echipa ta favorita si afla ce se intampla si in afara meciurilor de fotbal difuzate in direct la TV. Afla toate stirile si evenimentele petrecute in Rusia direct de pe laptop, telefon sau tableta cu ajutorului unui router nou cu conexiune la internet puternica, sigura si stabila in orice colt al locuintei tale.

Atmosfera ca-n tribune cu-n sunet bun se obtine!

Traieste meciurile la intensitate maxima alaturi de prieteni si creaza in confortul casei tale o atmosfera asemanatoare cu cea din tribunele meciurilor cu adaptoarele audio oferite de Conectica. Pentru un sunet clar si intens profita in aceasta perioada de ofertele special create pentru iubitorii „sportului rege”.

Ce mai aștepți? Intra pe site, marcheaza cele mai noi oferte ale noastre si inscrie golul de aur!

Oferta este limitata si este disponibila doar in perioada 02 – 15 iulie.

De asemenea, nu uita sa ne urmaresti in continuare pe blog si pagina de Facebook, pregatim o multime de surprize in urmatoarea perioada!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos