Conectorul NSS – siguranta sporita pentru rackurile mobile

In cazul in care unitatile de hard disk sunt adesea introduse in rackul mobil si indepartate, in timp, contactele se uzeaza. Conectorul NSS, produs de catre Delock, a fost dezvoltat special pentru a preveni acest risc. Permite o rata de pana la 50.000 de clicluri si este brevetat pentru o siguranta sporita.

CONECTOR SATA CU FUNCTIA NSS SI CLEMA DIN PLASTIC

Problema conectorilor SATA conventionali

Conectarea conectorilor SATA obisnuiti cu HDD-ul sau respectiv cu punctele de contact ale unui rack mobil genereaza forte de frecare. Dupa mai multe plug-inuri, contactele pot fi zgariate, astfel ca HDD-urile se pot deteriora cu usurinta. Acest lucru poate avea ca si consecinta pierderea datelor.

    

Avantajul conectorilor NSS

Conectorii SATA imbunatatiti se remarca datorita contactelor lor fixed-point cu HDD-ul. Punctul original de frecare este deplasat in interiorul conectorului, astfel incat stifturile conectorului HDD nu se mai pot deteriora. In plus, in timp ce introduceti HDD-ul in conector, mecanismul cu arc absoarbe fortele de frecare. Deci HDD-ul va fi conectat fara probleme cu rack-ul.

      

Exemplu NSS

Conector integrat NSS in rackul mobil

Deconectarea HDD-ului conectat la rack-ul mobil are loc in doua etape. Initial, exista o separare electrica de mecanismul cu arc in interiorul conectorului. Apoi, exista o separare mecanica prin mecanismul de parghie din cadrul rackului mobil. Acum HDD-ul poate fi scos cu usurinta din rack.

Conectica.ro va pune la dispozitie 3 variante de conectori cu functie NSS si cleme metalice potrivite pentru unitati hard disk SATA sau SSD-uri.  Daca nu stii exact ce produs ar fi ideal pentru tine, nu ezita sa apelazi la colegii nostri de la suport. Sunt foarte bine pregatiti si ii poti gasi la numarul de telefon 021.322.1234 sau pe suport@conectica.ro.

Comenzile mai mari de 300 de lei cu livrare in Bucuresti, respectiv 500 de lei cu livrare nationala beneficiaza de transport gratuit.

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos