Connect Week – Super reduceri de până la 60%

Connect Week – Super reduceri de până la 60%

08 Mai14 Mai

Fii pregătit din timp!

Dacă vrei să beneficiezi de reducerile atractive de preț pe care le-am pregătit pentru tine, intră luni 08.05.2017 pe www.conectica.ro de la primele orele ale dimineții fără a sta prea mult pe gânduri deoarece produsele cu reduceri mari se vor epuiza primele.

Campania de reduceri Connect Week, ediția II se desfășoară în perioada 08-14 Mai 2017 atât pe site-ul www.conectica.ro precum și în showroom.

Se anunță reduceri de prețuri la o gamă variată de produse (cabluri, adaptoare, rețelistică, periferice PC, accesorii) ideale pentru conectarea rapidă și ușoară a unei varietăți de dispozitive:

  • Smartphone

  • PC

  • Laptopuri

  • Tablete

Așa cum te-am obisnuit cu calitate la prețuri mici, îți prezentăm o scurtă listă cu produse la reducere ce aduc avantaje pe termen lung achiziționării:

Performanță:

Cablu Displayport 1.2 de calitate superioară capabil să ofere cele mai bune performanțe și fiabilitate. Conectorii auriti asigură rezistență la coroziune și o superbă integritate a semnalului. Este capabil să suporte rezoluții maxime de până la 2560 x 1600.

Compatibilitate:

Adaptor Micro USB-B 3.1 la M.2 ce permite conectarea unui SSD în format 2280, 2260, 2242, 2230 sau un SDD mSATA în format half/full size capabil de rate de transfer de până la 10Gbps prin intermediul interfeței USB-B 3.1.

Eficiență:

Multiplicator Displayport la HDMI ce permite conectarea a două monitoare cu port HDMI la un dispozitiv (placă video) cu port DP capabil să ofere rezoluții maxime de 3840 x 1200 în modul Expander, și Full HD în 60Hz / monitor.

Lista poate continua, dar cel mai bine te lăsăm să te convingi singur!

Mai multe detalii despre Regulamentul campaniei Connect Week poți afla aici.

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos