INCEPE CONNECT WEEK!

Ajuns la a treia editie, CONNECT WEEK revine si anul acesta mai puternic ca niciodata. A devenit deja o traditie pentru noi ca la inceputul sezonului cald sa va pregatim o multime de reduceri care mai de care mai incitante si mai de nerefuzat.

Asadar, in perioada 11 – 17 iunie o sa taiem din nou preturile si o sa va conectam la cele mai tari oferte!

V-am pregatit o gama larga de produse (cabluri, adaptoare, retelistica, periferice PC, accesorii), din toate categoriile si pentru toate gusturile, iar pentru a va usura cautarile, ne-am hotarat sa va ajutam cu cateva ponturi:

– produsele HDMI vor avea cele mai mici preturi ale anului, astfel incat sa va puteti conecta la cinefilul din voi si sa vedeti filme pe Smart TV cu cele mai bune si avantajoase cabluri HDMI;

– routerele wi-fi vor avea preturi speciale pentru ca stim cat este de importanta viteza buna la net cand vreti sa ramaneti conectati cu prietenii;

– iar cum prietenii vin mereu la pachet cu distractia, v-am pregatit o multime de produse audio digitale pentru un sunet fin si mereu la inaltime.

Campania de reduceri CONNECT WEEK, editia III se desfasoara in perioada 11 – 17 iunie pe site-ul www.conectica.ro, precum si in showroom-ul nostru.

Noi va recomandam sa va pregatiti din timp, sa intrati pe site-ul nostru si sa va alegeti produsele favorite.

Nu uitati sa va abonati la newsletter-ul nostru si sa ne urmariti pe pagina de Facebook si pe blog pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile si surprizele pregatite de conectica.ro, dar si pentru a afla primii cand incep reducerile!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos