Încărcător de 25W cu 5 porturi USB, TP-LINK UP525

 

Încarcă cu 65% mai rapid, economisește timp cu până la 40%
TP-LINK UP525 încarcă cu 65% mai rapid și economisește până la 40% mai mult timp, cu tehnologia TP-Link Smart Charging, care identifică automat dispozitivele conectate și oferă outputul maxim, împreună cu viteza ultra rapidă de încărcare 5V/2.4A. Cu tehnologia TP-Link Smart Charging, un iPhone 6s Plus se încarcă complet în doar 2.4 ore, pe când cu încărcătorul original Apple se încarcă în 4.2 ore.

Optimizare pentru toate dispozitivele

Compatibilitatea este aceeași ca la încărcătoarele originale, fiind de asemenea compatibil cu dispozitivele smart iOS, Android, Windows și majoritatea dispozitivelor care se încarcă printr-un port USB, de la dispozitive cu baterii mari, precum tablete, până la dispozitive cu materii mici, precum accesorii smart.

5 porturi USB flexibile

Cu tehnologia TP-Link Smart Charging technology, toate porturile USB ale lui TP-LINK UP525 ajustează automat intensitatea curentului electric necesar dispozitivelor. Aceste porturi flexibile au fost special create pentru a oferi încărcare la viteză maximă pentru dispozitive cu baterii mari, precum tablete, dar și intensitate electrică mai mică, necesară încărcării dispozitivelor cu baterii de dimenisiuni reduse, cum ar fi accesorii smart.

Protecție completă

TP-LINK UP525 folosește cea mai recentă dotare de siguranță precum fante de răcire mărite și circuite integrate de calitate, care oferă dispozitivelor tale protecție la supratensiune, supracurent, supraîncălzire, scurtcircuit, supraîncărcare, descărcări electrostatice și supradescărcare.

Tags:

Lasa comentariul tau mai jos