Incarcator wireless de la Navilock

Îți prezentăm docking-ul pentru încărcare wireless de la Navilock care utilizează standardul Qi pentru încărcarea wireless.

53b51816823575.25073513

Cum funcționează incărcarea wireless?

 

Docking-ul de la Navilock utilizează standardul Qi pentru încarcare wireless, care se bazează pe principiul inducției magnetice și tehnologia wireless care presupune un transfer de energie între două dispozitive mobile prin intermediu unui camp electromagnetic.

Orice dispozitiv compatibil cu standardul Qi poate fi încărcat de către acest docking. Vine cu garanție de 24 luni, măsoară aproximativ 10 cm în diamentru și este compatibil cu terminalele ce suportă încărcare wireless în standardul Qi (Google Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 735, 830, 920, 930, 1520).

În cazul în care telefonul nu este compatibil cu standardul Qi în mod direct, poți să-i atașezi un receptor suplimentar compatibil.

Docking-ul are un LED de status sub baza anti-alunecare care ține fixat terminalul. El este roșu la încărcare și albastru când se finalizează procesul de încărcare. Cântărind 174 grame, acest model vine cu un suport pentru output de 5V/1A.

Portul USB de tip A poate fi folosit opțional pentru încărcarea altor dispozitive prin cablu.

STAND PENTRU INCARCARE WIRELESS

Dezavantajele încărcării wireless

Încărcarea wireless limitează semnificativ posibilitatea de utilizare a telefonului pe parcursul încărcării.

Timpul de alimentare față de un încărcător tradițional este același.

Tags: , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos