NOUL EXTENDER JACK AUDIO 3.5MM produs de Lindy Electronics

Noul EXTENDER JACK AUDIO 3.5MM produs de Lindy Electronics este un produs mult asteptat, atat de catre clienti cat si de noi! In cele ce urmeaza, speram sa gasiti detaliile si caracteristicile acestui produs, care va vor face sa ne intelegeti nerabdarea!

Utilizare:

Acest produs este destinat in principal salilor de sedinta, conferinta, ori de prezentare, institutiilor de invatamant, sistemelor home cinema, sau oricare alta situatie ce necesita distributie audio, prin conexiune jack 3.5mm.

Dispozitivul poate transmite semnal stereo L + R, pana la o distanta de maxim 100 m., prin cablu tip UTP solid, CAT5 sau CAT 6, cablu ce poate fi achizitionat fie rola, daca distanta este mai mare de 50 m., caz in care veti avea nevoie si de conectori UTP (eventual si un cleste de sertizare, in cazul in care nu aveti deja unul), sau cablu patchcord.

Var. A

 

Var. B

                                

Trebuie specificat aici ca lungimile maxime de transmisie sunt orientative și depind de aplicația dvs. și de tipul de cablu twisted pair folosit. Acest produs este proiectat pentru a fi utilizat cu un singur cablu de rețea între emițător și receptor.

Date tehnice:

Tip conexiune: Jack 3.5mm

Conectori auriti

Culoare: Negru

Conector 1: Jack 3.5mm stereo tata – RJ45 mama

Conector 2: Jack 3.5mm stereo tata – RJ45 mama

Numar pini jack: 3 pini

Suporta semnal: Audio

Tip cablu folosit: UTP cat5/cat6 (se cumpara separat!)

Lungime maxima suportata: 100 m.

Garantie: 2 ani

Concluzii:

Are un design compact, este usor de instalat si utilizat, distribuie semnal audio pe o distanta suficienta pentru a fi ideal atat pentru spatii corporate cat si acasa, iar raportul calitate-pret este mai mult decat satisfacator!

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , ,

Lasa comentariul tau mai jos