Noul tester LCD pentru cabluri RJ45, RJ12, BNC si USB

Unul dintre cele mai noi produse listate pe site-ul nostru este testerul LCD pentru cabluri RJ45, RJ12, BNC si USB, de la Delock.

Testerul nu este doar o noutate, ci si ca pe un produs extrem de util! Va prezentam mai jos cateva dintre caracteristicile sale de baza, precum si avantajele sale.

  • Util nu doar pentru cabluri de retea, ci si pentru cabluri USB si BNC!

Desi exista pe piata multe testere pentru cabluri de retea, testerul LCD este o alegere inteleapta, pentru ca pe langa cablurile RJ45, RJ11 si RJ12, testeaza functionalitatea cablurilor USB si BNC.

  • Are ecran Matrix LCD cu iluminare si geanta pentru pastrare si transport. Dimensiunile sale sunt reduse: 185 x 80 x 32 mm (L x l x h). Ca toate produsele Delock, beneficiaza de garantie de 24 de luni, iar in pachet gasiti un manual de utilizare. Mentionam ca necesita un acumulator de 9V, ce NU este inclus in pachet.

  • Ce testeaza?

Testerul are 4 butoane cu functii si detecteaza perechile despartite de cabluri (“crosstalk“), circuite “open”, “short”, sau “crossed”!

In plus, poate determina lungimea cablurilor. Este util in situatia in care cablurile sunt ingropate. De asemenea se poate folosi atunci cand cablurile traverseaza zone ce nu va permit masurarea prin metode clasice. Pentru a realiza acest lucru este nevoie sa achizitionati si accesoriul Cable Tracer-ul Delock 86109, fara de care functia este inactiva. Accesoriul are speaker integrat, iesire stereo jack 3,5, buton control volum si functie Flashlight; ca si testerul, necesita o baterie de 9V, ce NU este inclusa in pachet.

Cei 4 conectori ai testerului sunt:

  • RJ45 female
  • RJ12
  • BNC female
  • USB female

Are functie auto power-off, ceea ce inseamna ca salveaza energia bateriei.

Speram ca detaliile prezentate in acest articol v-au convins ca produsul este unul util, iar daca doriti sa-l comparati cu produse similare o puteti face aici!

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos