Oferte ispititoare cu preturi atragatoare! – Black Friday 2017

 

Ca si in anii anteriori, si anul acesta ne-am pregatit din timp oferata pentru cea mai asteptaza zi de cumparaturi din an! Am selectat o multime de produse, cautate si dorite de clientii nostri, ne-am pregatit cu stocuri, ne-am organizat din punct de vedere logistic, totul ca sa va oferim ceea ce asteptati, in timpul promis! Ne-am innoit chiar si site-ul cu o tema noua, care speram sa va placa! 🙂 Ei bine, ca tacamul sa fie complet, ziua cumparaturilor devine SAPTAMANA cumparaturilor. Puteti profita de cele mai mici preturi din an, timp de 7 zile, in perioada 17 – 24 noiembrie!

Iata cateva dintre categoriile de produse ce vor intra la promotie:

  • Cabluri video HDMI 4K

        

  • Cabluri pentru smartphone-uri si tablete

      

  • Retelistica: truse, cabluri, routere

    

  • Adaptoare, convertoare si controlere

     

Tot in aceasta perioada, cablurile si adaptoarele Mycon vor avea preturi imbatabile!

    

 

In concluzie, va sugeram ca inainte de startul reducerilor, sa va intocmiti o lista de cumparaturi clara, sa verificati compatibilitatile intre eventualele produse dorite, si de ce nu, sa verificati preturile inainte, pentru a fi siguri ca faceti alegerea cea mai buna!

Va mai informam ca pe conectica.ro va puteti salva o lista de produse favorite. Sau, daca preferati, puteti adauga produsele direct in cos, acesta avand valabilitate pana dupa finalizarea campaniei.

Nu ne mai ramane decat sa va uram “Cumparaturi cu spor!”, si sa speram ca va veti lasa cuceriti de ispitele noastre! :))

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos