Prizele de perete, solutia ideala de a elimina cablurile din casa!

Cati dintre noi pot trai fara telefon mobil, tableta, laptop, smart tv, sau toate la un loc? Clar, din ce in ce mai putini! Dar acest lucru inseamna casa plina de cabluri, eventual incurcate, trase fie prin spatele canapelei, fie pe dupa sifonier, ori “traverseaza” pur si simplu camerele in lung si-n lat intre diferite device-uri. Suntem convinsi ca pentru foarte multi acest “peisaj” este foarte familiar, asa ca, mai ales daca aveti in plan renovarea locuintei, nu ezitati sa-i aduceti cateva imbunatatiri tehnologice ce va vor simplifica conexiunile in viitor! Iata ce va propunem sa aveti in vedere la prima renovare/amenajare a spatiului de locuit:

Pe langa prizele clasice pentru curent, nu ezitati sa adaugati si prize multiport ca cele de mai jos!

Langa noptiera, o priza ca aceasta isi va gasi sigur utilitatea

In camera de lucru, poate unul dintre aceste modele:

               

Pentru viteza mai buna la internet, cu siguranta merita sa va cablati locurile unde urmeaza sa utilizati calculatorul/laptop-ul; nu dureaza mult si nu este nici foarte costisitor: aveti nevoie de cablu UTP, prize.  un punch down si eventual un cleste de sertizat.

 

 

                                                                         

 

Pentru masa de calculator ori standul multimedia sunt foare utile aceste carcase pentru keystone. Puteti monta module la alegere, in functie de necesitati – de diferite conexiuni sau de retea (dar tineti cont de dimensiunea keystone-urilor!), avand astfel acces usor  si cablurile ordonate:

                

 

                 

 

Speram ca veti gasi utile sugestiile noastre, iar daca aveti intrebari sau cautati alte solutii, ori aveti nevoie de sfaturi, nu ezitati sa ne contactati!

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , , ,

Lasa comentariul tau mai jos