Reduceri de Dragobete

De Dragobete, Conectica.ro iubeste romaneste si te „cupleaza” cu o multime de produse.

Asadar, nu pierde reducerile noastre la:

Cabluri prelungitoare UBS M-T

Disponibile inr-o gama variata de culori si lungimi, cablurile prelungitoare USB beneficiaza in aceasta perioada de reduceri pana la 30%, asa ca grabeste-te sa iti achizitionezi unul!

                                             

Incarcatoare auto si adaptoare

Daca esti o persoana mereu in miscare si petreci mult timp in masina sau navigand pe telefon, incarcatoarele auto sunt solutia ideala pentru tine. Doar asa poti fi sigur ca nu vei ramane niciodata fara baterie si telefonul tau va fi mereu gata pentru a fi folosit.

                                                         

Memorii USB si carduri de memorie

Profita de reduceri si asigurate ca-ti pastrezi in siguranta amintirile ori ca iti mariesti memoria telefonului.

                                            

Accesorii pentru smartphone si tableta

Pentru ca stim cat de importante sunt amintirile pentru tine, avem grija ca tu sa le pastrezi in siguranta. In aceasta perioada iti poti achizitiona cardurile de memorie la un pret special, dar si multe alte accesorii.

                

Cabluri si adaptoare HDMI

Cauti de mult un cablu sau un adaptor HDMI? Acum este momentul potrivit sa il cumperi, mai ales ca pretul acestora este redus.

                

Cabluri pentru iPhone

Compatibile cu majoritatea device-urilor Apple, cablurile pot fi folosite pentru sincronizarea si/sau incarcarea acestora, chiar si in masina.

                                     

Intra pe site pentru a putea vedea toate reducerile pe care ti le-am pregatit in aceasta perioada si nu uita sa ne urmaresti in continuare articolele de pe blog si Facebook pentru a fi mereu la curent cu promotiile noastre.

Tags: , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos