Router Wireless Portabil

 

În prezent cei mai mulți dintre noi nu călătoresc în interes de serviciu sau vacanță fără un arsenal întreg de gadgeturi precum un smartphone, o tabletă, un laptop, un Kindle etc. Conectarea lor la rețeaua Wi-Fi a unui hotel sau aeroport poate să fie destul de dificilă.

Rezolvarea problemei vine de la TP-LINK cu Router-ul Portabil pe care cu siguranță îl vei include în arsenalul tău de gadgeturi la finalul acestui articol. Hai să aruncăm o privire!

Dar mai exact ce este acest router portabil?

Este un router Wi-Fi de dimensiuni reduse dar cu caracteristici de bază la fel ca și cel pe care îl ai instalat acasă. Este proiectat să simplifice procesul de conectare și management al gageturilor conectate la rețeaua Wi-Fi dintr-un hotel, aeroport sau oriunde altundeva.

Beneficiul cel mai evident al lui TP-LINK WR802N este că nu trebuie să-ți mai conectezi fiecare gadget la noua rețea Wi-Fi pe care dorești să o utilizezi. Îți păstrezi gadgeturile conectate la routerul portabil iar apoi trebuie doar să conectezi routerul la rețeaua dorită. Totodată, îți va păstra ascunse toate gadgeturile pe care le ai conectate. Din punct de vedere tehnic, tu ai conectat doar un singur gadget (router-ul portabil). Acest aspect aduce beneficii potențiale de securitate și te va ajuta să ocolești orice limitare a numărului maxim de gadgeturi permise să fie conectate la o rețea Wi-Fi.

Pe de altă parte, în cazul în care router-ul are un port Ethernet, acesta poate transforma conexiunea la internet prin cablu într-o rețea wireless. TP-LINK WR802N poate crea o rețea de tip share pentru conținut media între gadgeturile conectate. Majoritatea dispun de un port USB așa că le poți conecta la un hard extern.

De asemenea, TP-LINK WR802N poate funcționa ca și Extender Wireless ce poate elimina orice lipsă de semnal Wi-Fi oriunde te-ai afla.

Tags: , , ,

Lasa comentariul tau mai jos