Router Wireless TP-LINK Touch P5

Imaginați-vă o lume în care routerul dvs. este la fel de ușor de utilizat precum smartphone-ul.

Experiența Wi-Fi este redefinită prin puterea atingerii

Touch P5 de la TP-LINK, face ca acest lucru să fie posibil cu ajutorul touchscreen-ul receptiv de 4.3 inch cu rezoluție de 128ppi care vă permite să configurați Routerul, folosind doar vârful degetelor și fără a fi nevoie de un PC, smartphone sau tabletă.

Acum puteți modifica aproape toate funcțiile și setările routerului. Gestionarea rețelei Wi-Fi, se face la fel de ușor ca și utilizarea unei aplicații de pe telefonul smartphone.

Modul de lucu

Router-ul Touch P5 a fost proiectat pentru a fi cât mai ușor de folosit având capacitatea de a funcționa ca și Router, Repetor, sau Access Point.

Control Parental

Puteți stabili reguli ce îi vor ține pe cei mici în siguranță atunci cand navighează online.

Controlul dispozitivelor

Alegeți dispozitivele care pot accesa rețeaua și preluați controlul cum și când aceste dispozitive se conectează la Internet.

Setările Wi-Fi

Puteți personaliza setările Wi-Fi, spre exemplu puteți să setați ca rețea Wi-Fi să nu fie vizibilă.

Acoperire Wi-Fi superioară

Tehnologia Beamforming imbunătațește acoperirea routerului, ajutându-l să localizeze dispozitivele wireless pentru a forma conexiuni mai puternice și fiabile, chiar și pentru dispozitivele mobile care se deplasează dintr-o cameră în alta.

Standardul Wireless AC

Stabilește o rețea dual band, permițându-vă să conectați mai multe dispozitive în același timp, cu viteze de până la 1900Mbps. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de o calitate Ultra HD 4K pe streaming video și gaming fără lag-uri pe banda de 5GHz, în timp ce banda de 2.4GHz poate fi folosită pentru cumpărături online sau trimiterea de e-mail-uri cât și navigarea pe internet.

Specificații:

TOUCH P5

Tags: , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos