SCANNER AMPRENTA PENTRU WINDOWS 10 HELLO, solutia ideala pentru a nu mai retine parolele de acces

Daca vrei sa nu mai fi nevoit sa memorezi zeci de parole sau sa ai acces mult mai rapid la conturile tale, Delock iti ofera solutia ideala: Scannerul USB cu amprenta digitala.


Acesta permite logarea prin amprenta digitala pentru sistemele care folosesc Windows 10 Hello, pe baza unui IP. Poate fi setat pentru maxim 10 utilizatori, astfel incat introducerea unei parole nu mai este necesara.
Scanarera amprentei dureaza doar 0,15 secunde datorita campului de atingere de 360O, mult mai rapid fata de scanererele dactiloscopice preinstalate. Instalarea este rapida si usoara datorita driverului integrat Windows 10, ce vine in pachet.

Pentru a fi utilizat, cuplati scannerul la un port USB aflat la indemana, apoi pur si simplu puneti degetul pe fereastra cititorului, iar acesta, rapid si in mod automat, surprinde si cripteaza imaginea amprentei digitale inainte de a o trimite la motorul biometric cu amprenta digitala pentru verificare. Cititorul de amprenta utilizeaza tehnologia de scanare a amprentelor digitale pentru a obtine o calitate a imaginii excelenta, o zona de captare mare si fiabilitate superioara. Tehnologia de recunoastere a amprentei se bazeaza pe analiza imaginii generata de un senzor, care contine puncte caracteristice alcatuite din terminatiile si bifurcatiile de pe deget. Aceste puncte caracteristice, extrase din imaginea amprentei, sunt extrem de dese, ceea ce explica de ce amprenta este cea mai des utilizata in identificarea umana. Exista cam 70 de puncte masurabile, unice pentru fiecare amprenta, iar fiecare punct are 7 caracteristici unice.


De asemenea, scannerul dispune si de o recunoastere prin puls. Aceasta asigura o protectie suplimentara impotriva accesului neautorizat si va permite sa criptati fisierele de date sau dosarele personale.

 


Scannerul USB cu amprenta digita poate fi folosit si pentru conectarea pe site-urile web ce permit acest lucru. Momentan, critparea si decriparea datelor de conectare este acceptata pentru urmatoarele site-uri web: Facebook, Hotmail, Gmail, Amazon, Taobao, Pchome Etmall, Books.com.tw, Ruten.com.tw, Momoshop.com.tw, Aol.com, Apple.com, Att.com, Bbc.com, Bestbuy.com, Cnn.com, Costco.com, ea.com, Oracle.com, Cbssports.com, Chase.com, Craigslist.org, Ebay.com, Evernote.com, Expedia.com, Imdb.com, Fedex.com, Groupon.com, Linkedin.com, Lumosity.com, Lycos.com, Mcafee.com, Orbitz.com, Nba.com, Paypal.com, Monster.com, Mozilla.org, Myspace.com, Netflix.com, Npr.org, Delta.com, Saavn.com, Samsclub.com, Starbucks.com, Usatoday.com, Walmart.com, Wikipedia.org, Yellowpages.com, Rediff.com, Photobucket.com.
Mai jos, am grupat principalele specificatii ale acestui cititor:

• Compact nano USB scanner – USB A tip “tata”
• Recunoasterea amprentei 360°, dureaza maxim 0.15 secunde.
• Salveaza pana la 10 amprente – ID-uri.
• Codificarea datelor prin amprentă digitală sau parolă
• Consum curent: max. 12 mA
• Status LED
• Plug & Play
• Dimensiuni reduse – (LxWxH): ca. 20.0 x 16.5 x 8.0 mm

Pentru pret, dar si alte noutati, click aici!

Tags: , ,

Lasa comentariul tau mai jos