Summer sale!

In perioada 25 Iulie – 03 Septembrie, Conectica.ro ofera preturi speciale pentru sute de produse din toate categoriile.

Hai sa iti dezvalui cateva dintre ofertele noastre:

1. Cablu USB 2.0 la Micro USB-B flat reversibil cu lungimi cuprinse intre 0.5 si 1 metru are un super pret in aceasta perioada. Fie ca optezi pentru albastru, verde, galben, roz, portocaliu sau alb, cu siguranta acest cablu este un produs indispensabil vara aceasta. Vezi pretul lor aici.


2. Cablu USB 2.0 la Micro USB-B spiralat, in culori vesele de vara (galben si roz) este produsul ideal pentru tableta sau telefonul tau. Toate acestea, plus lungimea de 1.6 metri si rata de transfer de pana la 480 Mbps, fac din acest cablu un produs irezistibil. Vezi mai multe detalii aici.

3. Cablu HDMI 4K CROMO este un cablu de inalta calitate cu conectori auriti si rezistenta sporita la coroziune. Ideal pentru Sky HD, PS3, Blu-Ray, HD-TV si home cinema, acest cablu poate inlocui pana la 8 cabluri audio si 5 cabluri video. Vezi lista completa de specificatii aici.

4. Cablu USB multicharging 1 x 30 pini + 2 x Micro USB este compatibil atat cu dispozitive Samsung, cat si cu dispozitive Apple. Vezi mai multe informatii despre produs aici.

5. Cititor de carduri USB 3.0 SD / SDXC / MMC single slot permite scrierea si citirea a pana la 36 de carduri SD si MMC. Este compatibil cu USB 2.0 si USB 1.1 si se poate comanda de aici.

6. Cablurile stereo jack 3.5 mm 4 pini cu lungimi cuprinse intre 0.5 si 5 metri de culoare mov, compatibile cu iPhone, iPad, iPod si multe alte device-uri, permit conectarea unui dispozitiv mobil la un sistem stereo sau radio auto. Mai multe detalii, cat si preturi pentru fiecare lungime aici.

Lista completa a reduceri este disponibila aici.

Vara aceasta bucura-te de preturi relaxate la produsele tale preferate si nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de facebook pentru a fi mereu la curent cu cele mai hot oferte!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos