Trusa schiorului conectat

Pleci în vacanta la ski iarna aceasta? Indiferent ca ai decis sa schiezi in tara sau in strainatate, Conectica.ro iti propune o serie de accesorii care nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaje pentru o vacanta de vis din care sa te intorci cu „bateriile incarcate”.

1. Pentru a avea telefonul sau laptopul tot timpul incarcat iti oferim urmatoarele accesorii:

Baterii externe

Compacte, usoare si cu o capacitate mare de incarcare, bateriile externe sunt accesoriul ideal pentru a avea telefonul mereu incarcat la capacitate maxima.

          

Incarcatoare auto

Iti oferim o gama variata de incarcatoare auto pentru ca in drum spre partie sa-ti poti incarca telefonul sau tableta.

                                                                                        

Incarcatoare Wireless QI

Se folosesc pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, astfel se elimina cablurile si se protejeaza conectorii dispozitivelor.

2. Stim cat de importante sunt amintirile pentru tine, asa ca, pentru a-ti pastra pozele in conditii de siguranta iti propunem:

Carduri de memorie

 Cu capacități de stocare de la 4 GB la 64 de GB, sunt de nelipsit de bagajele tale.

    

Memorii externe

Memoriile externe au capacitati de stocare cuprinse intre 8 GB si 128 GB. Ele sunt o modalitate fiabila de a stoca informatii, iar designul si pretul accesibil le fac irezistibile.

              

3. Pentru a proteja dispozitivele impotriva prafului, zgarieturilor sau umiditatii noi iti recomandam urmatoarele accesorii:

Geanta sau rucsac pentru notebok

Stocheaza in siguranta laptopul sau ultrabook-ul si accesoriile sale.

                    

Suport auto universal

Sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de telefoane mobile si permit rotirea 360o pentru pozitionarea telefonului in pozitia dorita.

                                                   

Protectii impotriva prafului

Cu aceste protectii porturile dispozitivelor tale sunt protejate de murdarie sau deteriorare. Aplicarea acestora pastreaza conectorii functionali pentru un termen mult mai lung, acestia fiind protejati de praf si alti factori daunatori.

                   

Nu uita sa ramai conectat la blogul nostru si la pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile si ofertele noastre.

Tags: , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos