USB lightning pentru Apple iPhone, iPod si iPad

Apple produce dispozitive mobile fantastice, însă una din cele mai comune probleme cu care se confruntă utilizatorii Apple, o reprezintă fragilitatea cablului Lightning pentru încărcare și transfer de date care se deteriorează foarte repede.

Conectica.ro îți pune la dispoziție accesorii și cabluri speciale pentru Apple.

Cei de la Lindy au proiectat acest kit de protecție special pentru cablurile USB Lightning. Fabricat din Silicon fluorescent, se poate gasi cu ușurință pe timp de noapte. Pachetul conține protecție atât pentru mufa USB Lightning cât și pentru cea de tip A.

lightning-cable-connector-protector-kit-blue-p9181-6989_image

 

Pe lângă kitul de protecție, cei de la Lindy vin și cu acest cablu plat reversibil USB lightning perfect pentru sincronizarea și încărcarea dispozitivelor mobile Apple iPhone, Ipod și iPad. Conectorul reversibil USB tip A, este perfect pentru cazurile în care ajungi cu greu la porturile USB. Te va ajuta să depășești problema introducerii cablului în porturi USB într-un mod greșit fără să mai fie nevoie să te uiți de două ori înainte să-l conectezi. Design-ul plat elegant, îi oferă o flexibilitate sporită, portabilitate și durabilitate.

Certificat MFi

Acest cablu a fost certificat în conformitate cu programul de licențiere (MFI) de către dezvoltator pentru a îndeplini standardele de performanță Apple.

 

usb-lightning-reversibil

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos