Vine, vine primavara cu alaiul ei de………..reduceri

Chiar daca vremea de afara o contrazice, (si daca nu ne-am uita in calendar, am putea crede ca se apropie Craciunul), ne pregatim de venirea primaverii.

Cu acest prilej, Conectica.ro a pregatit o serie de reduceri numai bune sa topeasca zapada de afara si sa mai creasca putin temperatura din termometre.

Asa ca, nu mai pierde vremea si intra pe site-ul nostru sa vezi ce ti-am pregatit:

Cabluri

HDMI, DVI, USB, SATA si multe altele, in acesta perioada au preturi viscolite, ca zapada de afara.

                 

Adaptoare Displayport/Thunderbolt

Tehnologia avanseaza si martisorul se adapteaza, asa ca ti-am pregatit aceste adaptoare cu reduceri de pana la 30% numai bune pentru a conecta PC-ul sau laptopul cu diferite dispozitive.

                

Adaptoare HDMI, DVI

Un cablu bun merita si un adaptor de masura cu reduceri de pana la 30% si conectori auriti.

              

Cabluri de retea

Pregateste-ti cablurile pentru venirea primaverii asortandu-le cu simbolul acesteia, martisorul. Ti-am pregatit reduceri la cablurile de retea albe si rosii.

           

Cabluri fibra optica

Fibrele optice sunt folosite pe scara larga in domeniul telecomunicatiilor, unde permit transmisii pe distante mai lungi si la largimi de banda mai mari decat alte medii de comunicatie.

Fibrele sunt utilizate in locul cablurilor de metal deoarece semnalul este transmis cu pierderi mai mici și sunt imune la interferențe electromagnetice.

Aceste cabluri cu patch-uri cu fibra optica sunt special concepute pentru medii in care managementul flexibil al cablurilor este important.

                   

In plus, pentru comenzile care depasesc 300 de lei cu livrare in Bucuresti si 500 de lei oriunde in tara, transportul este gratuit.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si intra pe site si comanda-ti produsele preferate. Comanda e gata cat ai spune: GHIOCEL!

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook si blog pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile!

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Lasa comentariul tau mai jos